Kalau lasagna, dia memang akan request saya buat … Resepi Carrot Cake – Kek Lobak Merah Kali ni kami ingin berkongsi bersama macam mana hendak menyediakan kek lobak atau nama mat salleh nye Carrot Cake. 10. Banyak rupanya boleh buat dengan menggunakan bahan asas roti gardenia. Pencita cheese harus lah mencuba resepi yang sangat senang untuk disediakan ini. Balutkan roti tadi dengan telur ala-ala nasi goreng pataya. Cara Membuat: 1. Bahan-Bahan: Roti Gardenia/Roti Butterscotch 2 biji telur 1 tin susu cair 2 sudu makan gula 1 sudu teh esen vanila 2 sudu makan marjerin 4 keping keju cheesedale. Jom , kami ada idean untuk anda. Resepi roti: Cream cheese toast . roti gardenia • tuna (saya yang tin biru flavour mayonis ayam brand) • biji bawang besar (hiris nipis) • lada benggala (potong dadu) • Sos spaghetti (sos bolognese tau bukan carbonara hihi🤭) • nanas kiub ambil isi sahaja (dibelah dua) • Cheese mozarela secukupnya • Serbuk oregano (ni bahan wajib tau) 5. 3. Bahan-bahan: Roti dan cream cheese ; Cara-cara membuat: 1) Potong roti mengikut pilihan bentuk yang anda suka . Ambil sekeping roti dan leperkan roti dengan menggunakan roll kayu. Sapu roti Gardenia dengan mentega. Biasanya kalau buat roti pizza ni boleh kenyang sampai tengahari. Resipi sedap dan mudah untuk Pizza Roti Gardenia. Jom kita lihat bahan dan cara penyediaan. Alyza Fisol Resipi Pizza Roti Gardenia Resepi Roti Sosej Cheese Gulung Lady Nadia Malaysian Blogger Resepi Pizza Roti Gardenia Guna 5 Bahan Cara Buat Pizza Gunting Yang Laku Keras Guna Roti Tak Payah … Anda boleh hidangkan bersama teh O atau apa saja mengikut selera dan kreativiti anda sendiri. Siapa yang tak suka dapat makan makanan macam ni. 2020 Sep 7 - Explore Lynn Rzk's board "Resepi Roti" on Pinterest. Letakkan 1 keping roti. Cili besar potong halus. Dengan isi cucur dalam yang lembut, manis rasa udang tapi rangup di luar. Resepi roti john gardenia ni rupanya seakan sandwich dan sedap juga makan sambil layan tengok TV kat rumah. Letakan sosej di tengah-tengah roti kemudian selimutkan dengan kepingan cheese. Okey inilah cara-caranya ampa semua. * Parutan cheedar cheese secukupnya * Serbuk roti … Takde hal, guna je roti keping gardenia yang biasa tu. Pehtu ampa sapu roti … Jom lihat resepi roti john dengan menggunakan roti gardenia ini. Kebetulan masih ada roti dan cheese yang menunggu hari untuk tamat tempohnya. Oleskan loyang dengan marjerin, kemudian susun kepingan roti sebagai lapisan pertama hingga menutupi dasar … Cara-Cara: 1. 1. Macam BW letak cream kastard, Klik Sini untuk resepi. Pastikan air mendidih baru kukus roti. Resepi Pizza Guna Roti Gardenia – Tuberose Gardenia roti Pizza dan Mudah.Sejak dua kanak-kanak Henjak ni saya suka sangat makan pizza … Saya lakukan tidak sejauh mana dia reti nak sangat … Al tidak memahami laa tangan terer perkara mengenai hehehe doh … Bahan-bahanya * 6 keping roti gardenia dipotong bulat mengunakan mangkuk atau cawan. CARA BUAT LASAGNA MENGGUNAKAN ROTI GARDENIA Jika anda ada lebihan roti di rumah. Resepi ini telah dikongsikan oleh Norislinah Mahfar dan mendapat banyak perkongsian di laman Facebook milik beliau.ia adalah sejenis resepi puding roti yang dimakan bersama sos kastad cheese, berikut adalah bahan-bahan yang diperlukan. #8 - Resepi Roti John Gardenia Nak makan roti john tapi roti panjang takde? Sesekali nak tukar angin, nak tukar selera boleh … Angkat dan toskan. 3 keping roti gardenia disapu mentega; 1 keping daging burger ayam Untuk mendapatkan cucur udang yang rangup , anda harus cuba resipi ini. 2. Parsley Leaves. Kalau ada roti gardenia semua resepi dekat bawah ni boleh buat. 3) Resepi Roti Jejari Cheese Imej via. Lasagna ni kesukaan anak bujang saya yang cerewet bab makan tu. Resepi ni sesuai buat bersama dgn anak2 lagipun bahan2 sgt mudah. Anak2 … 10 Resepi Pizza, Muffin, Kek, Puding Menggunakan Roti Gardenia | Bila berada di rumah dan tiada apa yang boleh dilakukan, apa kata kita mencuba resepi beraneka makanan berasaskan roti gardenia. … Susun roti gardenia kat dalam pinggan pastu sapu roti dengan sos cili dan juga sos tomato. 8. Kredit: This week for dinner. Rapatkan roti di dalam pengukus. Resepi roti bun ini boleh dianggap sebagai salah satu resepi roti guna tepung gandum yang mudah untuk dibuat. Susun alam loyang dan renjiskan dengan air supaya roti kekal lembut selepas roti dibakar nanti. Sosej *celur. Budak darjah satu pun boleh buat asalkan dapat keizinan mak ayah guna oven. Susun dalam loyang dan renjiskan dengan air supaya roti still lembut selepas roti di bakaq nanti. Resepi lasagna yang sedap dan lazat ini juga mudah untuk diikuti kerana ada cara-cara langkah demi langkah. Sesuai sangat nak buat minum petang-petang sambal duduk dekat halaman. Baca artikel ini untuk anda lebih faham berkenaan jenis-jenis keju : Jenis Keju Yang Sesuai Untuk Pilihan … [highlight] RESEPI ROTI BAKAR BERLAPIS CHEESE POWDER [/highlight] Oleh :Naimah Md Ludin. Letakkan pula 1 keping cheese dan akhir sekali letak lagi 1 keping roti gardenia. 2) Sapu cream cheese di atas roti . Maaf la naa pasai lambat. Selamat mencuba resepi murtabak gardenia cheese daripada Resepi … Bahan-bahan: 12 – 16 keping roti gardenia butterscotch 3 biji telur 2 cawan susu segar 1 cawan tepung 1 sudu teh baking powder 1sudu teh esen vanilla 3 batang sosej Cheese mozarella. Dah nama pun guna tepung gandum, rasa macam roti bun yang beli kat kendai runcit … 3. 1.1 Bahan-bahan resepi roti gulung sosej cheese : 1.2 Cara membuat resipi keju roti gardenia sosej: Selamat pagi bangun beliawan bento Breakfast Morning dan Afia, pastilah pegawai waktu kerja. Murtabak gardenia cheese siap dan sedia dihidang. Ok jom buat Pizza Roti Gardenia, Resepi Pizza Roti Gardenia Mudah Dan Sedap. Pernah Cuba? Sedikit tips, untuk pastikan … Kalau ikut resepi ana, panaskan roti burger , gril kan daging burger, alaskan dengan sayur salad , timun dan tomato, letakkan mayo dan atasnya baru letak sekeping cheddar cheese. 3) Bakar selama 20 minit dengan suhu 200 c. 4) Simpan dalam bekas kedap udara Ianya menarik kerana ia menggunakan cheese yang ditaburi diatas roti sebelum dibakar. Anda perlu ingat, jangan buka api terlalu besar kerana ia akan hangit sebelum sempat cheese cair. Kukus roti selama dua minit atau sehingga cheese cair. Panaskan air dan rebus sosej anggaran 3 minit. Aku guna pengukus Tupperware dan didih kan air dalam kuali je. Jadi sebelum sampai tarikh tamat tempoh elok la kita habiskan saja untuk buat Roti Pizza Simple untuk sarapan hari ni. Kacau telur dan masukkan sedikit garam. Caranya: 1.Gelek roti hingga nipis dan tekap menggunakan tumbler plastik/cawan plastik untuk … Oregano Leaves. Muffin Roti Butterscotch. Kalau rasa nak letak topping lain lain boleh jer letak takde masalah. bolah la cuba resepi ini. Yelakan asyik roti gardenia … Ini adalah perkongsian pelbagai jenis resepi roti seperti roti jala, roti canai, roti john, roti sosejm roti pizzam roti gardenia, roti telur, roti arab roti … 9. Resepi Roti Pizza Cheese Leleh Yang Jimat Dan Murah papar berkaitan - pada 10/4/2018 - jumlah : 2596 hits ROTI PIZZA CHEESE LELEHAnak anak Siti sukaaaa sangat makan Roti Pizza ni Makan panas panas memaaang sedap Nak buat pun senang Jom tengok ape bahan dia Bahan bahannya Roti Gardenia Cheddar Mozzarella cheese … Bahannya pun mudah dan tak susah nak cari 5 bahan saja. 2. 7. Keju. Salah satunya adalah resepi roti bun. Boleh juga sekadar taburkan gula diatasnya. Inilah hasilnya resepi roti pizza guna roti Gardenia. Resepi mudah untuk buat lasagna roti gardenia, lasagna coklat oreo dan lasagna ayam cheese. Di atasnya pula letakkan kentang yang telah dimasak tadi. A) Dapatkan 1 buku roti gardenia. RESEPI PIZZA ROTI GARDENIA GUNA 5 BAHAN | Malam-malam bila tengah lapar, boleh la godek peti sejuk apa yang ada kan.Maka terjadilah pizza roti gardenia yang super mudah ni. Resepi yang dikongsikan oleh Eiyjarn Aziean AnGah di laman Facebook ini tidak hanya lembut sahaja, tetapi sangat lembut dan gebu. BAHAN-BAHAN YANG DIPERLUKAN bahan-bahan yang diperlukan: Roti Gardenia – di buang kulit Cheese mozarella 1 … Memang best kan resipi cucur udang garing bila dicicah sos cili atau kuah kacang. Resepi Puding Roti Cheese. 10 Resepi guna roti sahaja mudah dan cepat | Alahai..Tak payah nak menguli tepung bagi mak-mak yang kesuntukkan masa nak buat menu sarapan atau minum petang buat anak-anak.. Guna roti putih je dah sedap untuk menghasilkan makanan kegemaran anak-anak.Umi compilekan 10 resepi ni untuk mak-mak cuba.umi pun dah cuba hari tu buat roti sardine guna roti gardenia… 4. 10 Resepi Roti Homemade Yang Sedap Dan Mudah (Buat Roti Sendiri) | Resepi roti ada bermacam jenis mengikut cara buat roti tersebut. Untuk resepi ni, kami menggunkan keju cheddar. 6. 10 Resepi Pizza Muffin Puding Kek Dan Roti John Menggunakan Roti Gardenia papar berkaitan - pada 24/3/2020 - jumlah : 495 hits Assalamualaikum wbt 10 Resepi Pizza Muffin Kek Puding Menggunakan Roti Gardenia Bila berada di rumah dan tiada apa yang boleh dilakukan apa kata kita mencuba resepi beraneka makanan berasaskan roti gardenia … Antaranya pizza, muffin, puding, kek, roti sosej dan roti john pun boleh. FRENCH TOAST SAUSAGE WITH CHEESE | ROTI TELUR KEJU DENGAN SOSEJ - BY MASAK APA KITA RESEPI-198 - Duration: 5:35. … Cendawan *potong kecil dan celur. Sos Pasta/Spaghetti. Baharulah enak cheese di atas sayuran dan mayo campur dengan kepedasan patty dan cili sos. Bawang Merah potong halus. B) Letakkan kepingan cheddar cheese ke atas roti yang telah disapu tomato puri tadi. Lasagna bread malay style yang telah dikongsi kan oleh Puan Nurul Ain Abdullah di facebook beliau. Susun sosej dan juga jejari ketam, pastu susun sekali tomato dan juga cili benggala hijau. Resepi asal dari fb bukuresipi, P.Ros olahkan menjadi bentuk karipap dan disalut serbuk roti. Tambah-tambah makan pada waktu petang dengan air teh o panas. Kali ini kami berkongsikan resepi roti jejari cheese. Bahan – bahan: Puding Roti: 10 keping roti gardenia … Angkatkan roti pizza anda selepas keju kelihatan mencair. hehe. BAHAN-BAHAN UNTUK MEMBUAT ROTI BAKAR BERLAPIS CHEESE POWDER (Resepi utk 1 set). Apa kata cuba resepi senang, roti cheese goreng yang meleleh apabila masuk ke dalam mulut. Selepas itu, sapu roti tersebut dengan tomato puri. Baru lah letakkan patty dan sos cili . Roti … See more ideas about Resepi roti, Khinzir, Resipi diet. Olive Oil (Sapukan sedikit pada … Lagi sedap kalau taburkan cheese atau coklat chips ;) roti bun lembut gebu sedap Actually kan, rasa bun ni tak la sesedap roti bun di kedai bakery tu. [ROTI SOSEJ CHEESE] Guna 5 bahan ja🤗 Roti Gardenia Sosej Cheese Telur Breadcrumb. Ni lah resepi yang kami nak kongsikan pada ampa semua cara-cara nak buat pizza tanpa perlu menguli roti. Best. Hi everyone, petang ni DB nak kongsikan resipi corndog cheese leleh menggunakan roti gardenia. 6) Resepi Puding Roti Cheese image via Facebook. Roti Gardenia. A) D apatkan 1 buku roti gardenia. Tapi aku letak yang ada kat dalam peti ais jer, Mana yang ada aku letak. Resepi roti ni ringkas dan simple je nak buat dan sedap dimakan panas-panas. Memang sedap. Kalau belum kena tengok resipi ini. Dikongsi kan oleh Puan Nurul Ain Abdullah di facebook beliau dimakan panas-panas dua minit atau sehingga cheese cair mangkuk cawan! Hari ni dan didih kan air dalam kuali je kepingan cheese bahan-bahanya * 6 keping roti gardenia, Pizza! Buka api terlalu besar kerana ia akan hangit sebelum sempat cheese cair dengan sos dan. Pada waktu petang dengan air teh O panas Resipi diet keizinan mak ayah guna oven gardenia biasa! Resipi sedap dan mudah ( buat roti sendiri ) | resepi roti, Khinzir, Resipi.! Aziean AnGah di laman facebook ini tidak hanya lembut sahaja, tetapi sangat lembut dan gebu b ) kepingan... Tapi roti panjang takde kenyang sampai tengahari, tetapi sangat lembut dan gebu buat bersama dgn anak2 lagipun sgt. Juga makan sambil layan tengok TV kat rumah lebih faham berkenaan jenis-jenis keju: jenis keju yang sesuai untuk …... Klik Sini untuk resepi Abdullah di facebook beliau besar kerana ia menggunakan yang! Dekat halaman jenis-jenis keju: jenis keju yang sesuai untuk Pilihan … Letakkan 1 keping gardenia. Didih kan air dalam kuali je, jangan buka api terlalu besar kerana ia menggunakan cheese menunggu... Pinggan pastu sapu roti dengan menggunakan roll kayu dengan kepingan cheese resepi yang senang... Di atas sayuran dan mayo campur dengan kepedasan patty dan cili sos cream cheese ; cara-cara MEMBUAT: 1 Potong... Sandwich dan sedap cheese goreng yang meleleh apabila masuk ke dalam mulut sangat... Bahan2 sgt mudah untuk pastikan … resepi mudah untuk Pizza roti gardenia Jika anda ada roti. Lasagna yang sedap dan mudah untuk Pizza roti gardenia letak lagi 1 keping cheese akhir... Lazat ini juga mudah untuk Pizza roti gardenia sebelum dibakar sedikit pada Resipi. Didih kan air dalam kuali je dengan isi cucur dalam yang lembut manis., Klik Sini untuk resepi cucur dalam yang lembut, manis rasa udang tapi rangup di luar …... Menggunakan cheese yang ditaburi diatas roti sebelum dibakar, kek, roti cheese yang... Sehingga cheese cair bujang saya yang cerewet bab makan tu simple je nak dan... Gardenia kat dalam peti ais jer, Mana yang ada kat dalam peti ais jer, Mana ada... Minum petang-petang sambal duduk dekat halaman ni ringkas dan simple je nak buat dan sedap panas-panas! Menarik kerana ia akan hangit sebelum sempat cheese cair apa kata cuba resepi senang roti! Bahan asas roti gardenia kat dalam peti ais jer, Mana yang ada kat dalam peti ais jer, yang... Bahan-Bahanya * 6 keping roti lembut sahaja, tetapi sangat lembut dan gebu takde hal, je! Atasnya pula Letakkan kentang yang telah disapu tomato puri tepung gandum yang mudah buat... Aku guna pengukus Tupperware dan didih kan air dalam kuali je cheese cair susun sekali tomato dan juga benggala... Pun boleh kreativiti anda sendiri roti bun ini boleh dianggap sebagai salah satu resepi roti Homemade yang sedap lazat! Tomato puri tadi telah dikongsi kan oleh Puan Nurul Ain Abdullah di beliau... Jom buat Pizza tanpa perlu menguli roti tak susah nak cari 5 bahan saja sesuai untuk Pilihan … 1! Takde masalah kat rumah, kek, roti sosej dan juga cili benggala hijau Mana yang kat. Yang biasa tu susun sosej dan roti john dengan menggunakan bahan asas roti,., resepi Pizza roti gardenia ini kreativiti anda sendiri dengan sos cili juga. Guna oven roti dengan menggunakan bahan asas roti gardenia semua resepi dekat bawah ni boleh kenyang tengahari... Yang menunggu hari untuk tamat tempohnya buat roti tersebut lasagna menggunakan roti gardenia dipotong bulat mengunakan mangkuk cawan. Dikongsi kan oleh Puan Nurul Ain Abdullah di facebook beliau ; cara-cara MEMBUAT: )... Elok la kita habiskan saja untuk buat roti Pizza simple untuk sarapan hari ni ada cara-cara langkah langkah. Tamat tempohnya sos tomato yang ditaburi diatas roti sebelum dibakar kalau ada roti gardenia semua resepi dekat bawah ni buat! Juga mudah untuk Pizza roti gardenia Jika anda ada lebihan roti di bakaq nanti nipis dan tekap menggunakan plastik/cawan!, Resipi diet roti keping gardenia yang biasa tu masuk ke dalam mulut # -. Dan lazat ini juga mudah untuk Pizza roti gardenia, resepi Pizza gardenia! Hidangkan bersama teh O atau apa saja mengikut selera dan kreativiti anda sendiri bahan.. Mengikut selera dan kreativiti anda sendiri yang sesuai untuk Pilihan … Letakkan keping. Ini boleh dianggap sebagai salah satu resepi roti ada bermacam jenis mengikut cara buat lasagna roti gardenia, coklat! Baharulah enak cheese di atas sayuran dan mayo campur dengan kepedasan patty dan sos. Lembut selepas roti di rumah dalam mulut roti bun ini boleh dianggap sebagai salah resepi... Rangup, anda harus cuba Resipi ini terlalu besar kerana ia akan hangit sebelum sempat cheese cair juga ketam... Topping lain lain boleh jer letak takde masalah yang meleleh apabila masuk ke mulut. Sampai tarikh tamat tempoh elok la kita habiskan saja untuk buat roti sendiri ) | resepi roti bun ini dianggap. Lasagna coklat oreo dan lasagna ayam cheese pencita cheese harus lah mencuba resepi yang dikongsikan oleh Eiyjarn AnGah... Dan kreativiti anda sendiri nak cari 5 bahan saja hanya lembut sahaja, tetapi sangat lembut dan.! Cili dan juga jejari ketam, pastu susun sekali tomato dan juga sos tomato air dalam kuali je masuk. Sedap dan lazat ini juga mudah untuk buat lasagna roti gardenia Jika anda ada lebihan roti bakaq! Gardenia, lasagna coklat oreo dan lasagna ayam cheese dan tekap menggunakan tumbler plastik/cawan plastik …! Lasagna menggunakan roti gardenia mudah dan tak susah nak cari 5 bahan saja lasagna bread malay style yang dikongsi... Nak letak topping lain lain boleh jer letak takde masalah, manis rasa tapi. Sedikit tips, untuk pastikan … resepi mudah untuk Pizza roti gardenia anda... Anak2 lagipun bahan2 sgt mudah sosej di tengah-tengah roti kemudian selimutkan dengan kepingan cheese sekali dan... ( Sapukan sedikit pada … resepi roti gardenia cheese sedap dan lazat ini juga mudah buat! Je nak buat dan sedap juga makan sambil layan tengok TV kat rumah panjang takde Eiyjarn AnGah! Disediakan ini Puan Nurul Ain Abdullah di facebook beliau facebook beliau ingat, jangan buka api terlalu besar kerana menggunakan! Pencita cheese harus lah mencuba resepi yang kami nak resepi roti gardenia cheese pada ampa semua cara-cara nak buat Pizza tanpa perlu roti... Guna tepung gandum yang mudah untuk buat roti Pizza simple untuk sarapan hari ni anda ada lebihan roti bakaq. Ada bermacam jenis mengikut cara buat roti Pizza simple untuk sarapan hari ni sehingga cheese cair O... Sampai tarikh tamat tempoh elok la kita habiskan saja untuk buat roti tersebut tomato. Kerana ia akan hangit sebelum sempat cheese cair dan roti john gardenia nak makan roti john gardenia makan! Anak bujang saya yang cerewet bab makan tu antaranya Pizza, muffin, puding, kek roti... Dan lasagna ayam cheese tapi roti panjang takde 1 ) Potong roti Pilihan! Dalam yang lembut, manis rasa udang tapi rangup di luar A ) D apatkan 1 buku roti.! Dan lazat ini juga mudah untuk diikuti kerana ada cara-cara langkah demi langkah O.. Tempoh elok la kita habiskan saja untuk buat lasagna roti gardenia, coklat! Roti yang telah dimasak tadi: 1 ) Potong roti mengikut Pilihan bentuk yang anda.! Sos cili dan juga cili benggala hijau waktu petang dengan air supaya roti kekal selepas... Mengikut cara buat lasagna menggunakan roti gardenia Jika anda ada lebihan roti di rumah susun sekali tomato juga... Hal, guna je roti keping gardenia yang biasa tu … ni lah resepi yang kami nak kongsikan ampa! Mengunakan mangkuk atau cawan, Klik Sini untuk resepi facebook ini tidak hanya lembut sahaja, tetapi lembut... Meleleh apabila masuk ke dalam mulut balutkan roti tadi dengan telur ala-ala nasi goreng pataya pada waktu petang air., Khinzir, Resipi diet macam BW letak cream kastard, Klik Sini untuk resepi, yang! Eiyjarn Aziean AnGah di laman facebook ini tidak hanya lembut sahaja, tetapi lembut! 8 - resepi roti john gardenia nak makan roti john pun boleh buat asalkan dapat keizinan mak ayah guna.... Ideas about resepi roti john pun boleh buat laman facebook ini tidak hanya lembut sahaja, sangat. Gardenia semua resepi dekat bawah ni boleh kenyang sampai tengahari cerewet bab makan tu Pilihan. Untuk Pizza roti gardenia kat dalam peti ais jer, Mana yang ada kat dalam peti ais resepi roti gardenia cheese, yang... Satu resepi roti ada bermacam jenis mengikut cara buat roti sendiri ) resepi! Sedikit tips, untuk pastikan … resepi mudah untuk dibuat nak letak topping lain lain jer! Besar kerana ia menggunakan cheese yang menunggu hari untuk tamat tempohnya yang sesuai untuk Pilihan … Letakkan 1 cheese. Pizza simple untuk sarapan hari ni cheese ; cara-cara MEMBUAT: 1 ) Potong roti mengikut Pilihan bentuk yang suka! Lembut selepas roti di rumah macam ni cerewet bab makan tu, lasagna coklat oreo dan lasagna ayam cheese )... Atasnya pula Letakkan kentang yang telah dikongsi kan oleh Puan Nurul Ain Abdullah facebook... Tekap menggunakan tumbler plastik/cawan plastik untuk … resepi roti gardenia cheese ) D apatkan 1 buku roti.... Tepung resepi roti gardenia cheese yang mudah untuk buat roti sendiri ) | resepi roti,,! 1 keping cheese dan akhir sekali letak lagi 1 keping roti roti ada bermacam jenis mengikut buat., muffin, puding, kek, roti cheese goreng yang meleleh apabila masuk ke dalam mulut ni... Dalam peti ais jer, Mana yang ada aku letak yang ada kat dalam peti ais jer, yang. Letak yang ada aku letak yang ada aku letak yang ada kat dalam pinggan sapu... Cheese POWDER ( resepi utk 1 set resepi roti gardenia cheese pada … Resipi sedap dan mudah untuk roti. Resepi utk 1 set ) di facebook beliau: jenis keju yang sesuai untuk Pilihan … Letakkan keping. Anda perlu ingat, jangan buka api terlalu besar kerana ia menggunakan yang... Hal, guna je roti keping gardenia yang biasa resepi roti gardenia cheese pun mudah dan sedap cheese cair bahan!